2019

In 2019 zijn we weer gestart vanaf “Het Tweede Huis” na het nuttigen van het gebruikelijke worstenbroodje en kopje koffie.

Deze dag hebben we een route gereden die gedeeltelijk langs de maas liep. het was een erg mooie omgeving, iedereen heeft er van genoten.

Voor de tussenstop/lunch waren we uitgenodigd bij “Chromeburner”, een bedrijf op het Hoog in Nieuwkuijk dat Helmen en motorkleding verkoopt. In het magazijn was een kantine voor ons ingericht waar we allemaal hebben kunnen genieten van een heerlijke lunch.
Als verrassing was de brandweer van Vlijmen aanwezig.
De deelnemers mochten in groepjes van 5, steeds een rondje in de brandweerwagen meerijden, met loeiende sirenes.
Na de ritjes werden de brandslangen uitgerold en mochten de deelnemers een fictief fikkie blussen. De deelnemers hadden het hierbij erg naar hun zin!
Als klap op de vuurpijl mochten alle deelnemers die zelf geen helm hadden, er een uitzoeken bij Chromeburner. Dit was een zeer grote verrassing! zo trots als pauwen vertrokken de deelnemers met hun nieuwe helmen op, aan het tweede gedeelte van de rit.

Als afsluiting van de dag stond er bij het Thomashuis Nieuwkuijk een Indisch/Chinees buffet voor ons klaar, verzorgt door Café/zaal Den Bork uit Nieuwkuijk.

Ook deze dag was weer zeer geslaagd! Op naar de volgende editie van de “Tourdefriends”- rit.