Op zaterdag 9 september 2023 hebben we voor de tiende keer de “Tourdefriends-rit” gereden.
Rond 12:00 uur verzamelden de motorrijders bij “Truckwash/Ons Broike” in Nieuwkuijk, waar zij werden getrakteerd op een eenvoudige maar heerlijke lunch.

Tegen 13:00 uur vertrok de colonne naar “Het Tweede Huis” in Vlijmen, waar de bewoners van “Het Tweede Huis” , het “Thomashuis” Nieuwkuijk en enkele gasten, de motorrijders stonden op te wachten.

Bij het 2e huis werd nog wat koffie/thee/fris genuttigd en om 13:30 uur vertrok de colonne voor het eerste deel van de route.

Deze eerste mooie rit eindigde op Industrieterrein “Het Hoog” in Nieuwkuijk, bij de firma Ottobock.
Daar werd iedereen gastvrij ontvangen met koffie/thee/fris en een gebakje met het logo van de Tourdefriends-rit!!

Voor de liefhebbers was er een rondleiding door het bedrijf, waar gretig gebruik van werd gemaakt!

Tegen 16:00 uur vertrok de colonne weer voor het tweede gedeelte van de rit.
Deze rit voerde ons door het land van Heusden en Altena en we kwamen op plekjes waar we nog nooit eerder geweest waren! Het was een mooie route! Met dank aan Eric die de route had uitgezet.

tegen half 6 kwam de colonne aan bij Café/zaal “D’N Bork” in Nieuwkuijk. Hier konden we vanaf 18:00 uur genieten van een heerlijk buffet met toetje!

Om half 8 werden we verrast met een optreden van Floris van Delf, die er de sfeer binnen een paar minuten in had zitten! Het was meteen feest!
Bedankt Floris voor je geweldige optreden,  we hebben er van genoten!!

Rond half 9 waren de meeste bewoners en motorrijders naar huis en aan de reacties te horen, had iedereen een mooie dag gehad! Complimenten voor de vrijwilligers, motorrijders, verkeersregelaars, EHBO-ers, communicatie-team en de organisatie,!

Volgend jaar gaan we zeker weer een motordag houden en wel op zaterdag 14 september 2024.